آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده
نوشته شده توسط : مریم

آموزش طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

طرز تهیه شیر برنج , شیر برنج مجلسی , شیر برنج افغانی خوشمزه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی

مواد لازم شیر برنج

”  برنج :: 1 پیمانه (200گرم)  “

”  شیر :: 2 لیتر  “

”  گلاب :: ½ پیمانه  “

کرم کارامل , طرز تهیه کرم کارامل ساده , دستور کرم کارامل خانگی

طرز تهیه شیر برنج , شیر برنج مجلسی , شیر برنج افغانی خوشمزه

طرز تهیه شیر برنج

برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم. برنج را با مقداری آب حدود 2 تا 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد تا زودتر پخته شود. پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی می کنیم و برنج را با 2 لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود، بعد شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج به مدت طولانی بجوشد، به آرامی بپزد و غلیظ شود.

سپس گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش در صورت تمایل خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم و بی درنگ از روی اجاق گاز بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر، شیره یا انواع مربا سرو می کنیم.

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر برنج

 





:: بازدید از این مطلب : 644
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: